Zoeken naar restaurant brugge

restaurant brugge
Brasserie Grand Cru.
De Noorweegse Kaai is een weg met heel wat passage. Na heel wat renovatiewerken in het pand een prachtige zaak geworden! Noorweegse Kaai 5 I 8000 Brugge België. Openingsuren: van maandag t/m zaterdag van 12u tot 14u15 en van 19u tot 21u30.
italiaanse traiteur brugge
Home Restaurant Bonte B Brugge.
Cadeaubon reserveer hier. Bij restaurant Bonte B. geniet u van een pure, eerlijke en seizoensgebonden keuken. Graag ontvangen wij u in een ongedwongen huiselijke sfeer in hartje Brugge. Bonte B restaurant. Dweersstraat 12 8000 Brugge T 050 34 83 43.
trendy restaurants brugge
restaurant de mangerie brugge.
Naast de vele Bruggelingen vinden ook steeds vaker internationale foodies en zakenmensen de weg naar dit gezellige adresje, pal in het centrum van Brugge. Ceviche zeebaars en Nobashi., watermeloen en khafir vinaigrette. Springroll, confijt van eend en Chinese kool., Burata, tartaar van geroosterde butternut., handgepelde Zeebrugse garnalen, basilicum. Wonton met gemarineerde kip en krab., Dashibouillon en girolles. Pompoen, gremolato en koffie. Pieterman, linzenrisotto, crème van aardpeer., boerenkool, gepickelde wortel en rode kool. Gelakt Duroc dolives-haasje met Vadouvankruiden., atjar van zuurkool, knolselder. Wilde eend met tamarind en mineola., couscous, yoghurt en amandel. Ananas en witte chocolade., crumble, pistache en kokos. Panna-cotta karnemelk en citrus., crispy Mie hoen. Assortiment hoevekaasjes met pit5. Menu met teaser 57 / Menu met 3gangen 47 / Menu met 2gangen 35. Op zaterdagavond serveren wij enkel ons Menu met teaser aan 55. Restaurant de Mangerie.
lekkere restaurants brugge
Welkom in restaurant Zuid55 in Brugge.
restaurant
Sans Cravate Restaurant Brugge Welkom.
Een zaak met een ziel, dit is wat wij betrachten in ons restaurant. Sans Cravate dat zijn wij zelf, van het verbouwen van het pand tot het kiezen van de lekkerste producten, alles wordt met evenveel passie en precisie gedaan.
bb brugge
De 10 beste Brasserie restaurants in Brugge TheFork.
Restaurant in Brugge /. De 10 beste Brasserie restaurants in Brugge. De beste Brasserie restaurants in Brugge. 39 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. De Brasserie is een typisch Franse horecagelegenheid waar je klassieke regionale gerechten kunt eten en waar een gezellige sfeer heerst!
t Huidevettershuis Restaurant Brugge Bruges.
Parkrestaurant Brugge.
This is not a gastronomic restaurant but a restaurant true to the basics of cooking. Het Parkrestaurant wordt sinds 1989 uitgebaat door de Axel en Frédéric Bruggeman. Wat ooit begon als een winkel met tearoom, is uitgegroeid tot een populair restaurant in en buiten Brugge.
Hotels met restaurant Brugge Aanbiedingen bij HotelSpecials.be.
Hotel met restaurant in Brugge boeken? Op deze pagina vind je ons aanbod van hotels met restaurant in Brugge. Prijzen zijn per persoon per nacht. Maak je keuze en bekijk de aanbiedingen, arrangementen en last minutes van het door jou gekozen hotel met restaurant in Brugge.
Home Restaurant Bar Cafedraal Brugge.
Het restaurant ligt op enkele seconden verwijderd van de shoppingstraten van Brugge. U kan er parkeren in de Zilverpand parking, vlakbij. Kleine straatjes, de levendige geschiedenis, u wordt verliefd op wat de Schone te bieden heeft. Historiek, gezelligheid, ontdekkingen, genot, u vindt het helemaal terug in Cafedraal.
Restaurant Couvert Brugge.
De 10 beste restaurants in Brugge TheFork.
Contact met ons op. Ontdek Reserveer de beste restaurants voor de beste prijs. De 10 beste restaurants in Brugge. Vul een stad, adres, buurt of naam van een restaurant in. Sorry, maar we hebben geen resultaat voor je zoektocht gevonden.

Contacteer ons