Resultaten voor snuffel hostel

snuffel hostel
Snuffel Hostel in Brugge, België Goedkope Hostels en kamers bij Hostelworld.com.
Dingen waarmee u rekening moet houden. Snuffel Hostel Policies and Conditions.: Cancellation policy: 24 hours before arrival. This property may pre-authorize your card before arrival. Check in from 1400: to 2200. Please contact us if you are delayed! Check out before 1000.
studentenjob
Snuffel Backpacker Hostel Toegankelijk Vlaanderen.
Snuffel Backpacker Hostel is gelegen in het centrum van Brugge op 600 m van de Markt. De hostel heeft 32 slaapkamers, waarvan 13 aangepast voor personen met een beperking. De kamers hebben een eigen badkamer of gemeenschappelijk sanitair op de gang.
bovengrondse mazouttank verwijderen
Toerisme Vlaanderen jeugdhostel Snuffel in Brugge geopend toerisme vlaanderen.
Toerisme Vlaanderen investeerde 54, miljoen euro in deze nieuwbouw en betaalde eerder ook al eens 27, miljoen euro voor de 3 percelen waar nu de nieuwe Snuffel staat. Toerisme Vlaanderen gaat de oude Snuffel verkopen. Bekijk de reportage van Focus-WTV over de opening van onze jeugdherberg. Lees het verslag van Het Laatste Nieuws over de opening van onze jeugdherberg. Toeristische informatie en boekingsmogelijkheden voor deze hostel via www.snuffel.be.
bsearch.be
Snuffel Hostel vzw Bezoekers.
Abdij Ter Doest. Lamme Goedzak raderboot Damme. Snuffel Hostel vzw. Snuffel Hostel vzw. Hostel Snuffel vzw is een vernieuwde jeugdhostel met een capaciteit van 120 bedden. Het café met terras is een ontmoetingsplek voor in hoofdzaak jonge reizigers en Bruggelingen.
1000 euro lenen
Jeugdhostel Snuffel heropent met optredens HLN Brugge.
Stef Gits en Windy Van Maele in het café van Snuffel. Snuffel verhuisde naar een nieuw pand aan de overkant van de Ezelstraat. Het aantal bedden verdubbelde van 60 naar 120. De hostel herbergt 32 kamers voor twee, vier of zes personen.
https://www.itmg.nl/training/prince2/prince2-practitioner/
Snuffel Hostel Vakantieparticipatie, Toerisme Vlaanderen.
Hostel Snuffel ontvangt je graag. Sinds juni 2015 zijn we verhuisd naar een spiksplinternieuw gebouw, waar we nog betere faciliteiten en dienstverlening kunnen bieden. Dit nog steeds zonder onze waarden zoals vriendelijkheid, gezelligheid, losse sfeer, behulpzaam personeel, uit het oog te verliezen.
jeugdherberg brugge
Gloednieuwe Hostel Snuffel versterkt logiesaanbod Brugge Focus en WTV.
Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts heeft in Brugge het nieuwe jeugdhostel Snuffel geopend. Het Hostel heeft 120 bedden. Jeugdhostel Snuffel geniet al lang een uitstekende internationale reputatie, maar de beperkte capaciteit slechts 60 bedden en de verouderde staat bv.
Hostel Snuffel Backpacker in Brugge West Vlaanderen Zoover.
Plaats als eerste een beoordeling! Er zijn nog geen beoordelingen over Hostel Snuffel Backpacker beschikbaar. Voeg een beoordeling toe. Nummer 4 van 4 hostels in Brugge. Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's' toe. Acties voor Hostel Snuffel Backpacker.
Snuffel Backpacker Hostel Brugse Ommeland.
Kies voor kwaliteit. Snuffel Backpacker Hostel. Bekijk alle foto's.' WIFI internet, info, keuken, fietsverhuur, bar. Toerisme voor Allen. Snuffel Backpacker Hostel. 32 50 33 31 33. Online boeken via deze link boek je rechtstreeks bij de eigenaar tegen de beste voorwaarden.
Snuffel Hostel Vakantieparticipatie, Toerisme Vlaanderen.
Hostel Snuffel ontvangt je graag. Sinds juni 2015 zijn we verhuisd naar een spiksplinternieuw gebouw, waar we nog betere faciliteiten en dienstverlening kunnen bieden. Dit nog steeds zonder onze waarden zoals vriendelijkheid, gezelligheid, losse sfeer, behulpzaam personeel, uit het oog te verliezen.
Routebeschrijving naar Snuffel Hostel in Brugge Brugge Stadsplattegrond.
U wilt wat geld te besparen? U kunt te voet naar Snuffel. Het is ongeveer 30 minuten lopen Je zult een grote plattegrond van de stad te vinden, buiten het station en aan de overkant van de bushalte gebied. TIP: Als je naar de toeristische info te vragen voor een gratis Use It Kaart. Als u met de auto komt, is het makkelijkst om te parkeren bij het station. Uw parkeerkaart kost 35, voor 24 uur en omvat een buskaartje. Een alternatief is de gratis Park Ride bij Bevrijdingslaan tussen de Jan Breydellaan en de Peter Benoitlaan. Vanaf daar is het ongeveer 1 km. naar ons hostel.
Snuffel Hostel Brugge ViaMichelin: informatie en online reserveren.
Het Snuffel Hostel biedt kamers en een gemeenschappelijke woonruimte. Bovendien kunt u gebruikmaken van de faciliteiten in de gedeelde keuken. Er is voor alle gasten een gratis ontbijt verkrijgbaar. Het hostel heeft een multifunctionele ruimte waar maandelijkse activiteiten plaatsvinden. Dit hostel biedt ook bagageopslag.

Contacteer ons