Meer resultaten voor de snuffel brugge

de snuffel brugge
Toerisme Vlaanderen jeugdhostel Snuffel in Brugge geopend toerisme vlaanderen.
De vzw Snuffel zal het nieuwe Toerisme Vlaanderen jeugdhostel uitbaten. Het jeugdhostel Snuffel is een volledige nieuwbouw schuin tegenover de oude Snuffel in de Ezelstraat in Brugge. De oude Snuffel had een zeer goede internationale reputatie maar slechts een beperkte capaciteit van 60 bedden en enkel elementaire sanitaire voorzieningen op de kamers.
springkasteel huren
Nieuw jeugdhotel in Brugge Mercedes Van Volcem.
Toerisme Vlaanderen neemt in het kader van een inhaalbeweging jeugdverblijfsinfrastructuur via alternatieve financiering en van toerisme voor allen het initiatief voor de realisatie van een nieuw jeugdhotel in Brugge en Oostende, aldus Schepen van Ruimtelijke Ordening Van Volcem. Een goede zaak, aldus de Schepen, want in Brugge is binnen de bestaande binnenstedelijke jeugdhotelinfrastructuur weinig voorhanden. Met De Snuffel wordt hiervoor een samenwerkingsverband opgestart om een nieuwe vestiging te realiseren aan de overzijde van het huidige jeugdhotel De Snuffel, aldus Van Volcem.
luchtgordijn
Plannen jeugdherberg Snuffel krijgen vorm Brugge Het Nieuwsblad.
if mvn Foto.: BRUGGE De nieuwe locatie van jeugdherberg De Snuffel heeft een gezicht. Het stadsbestuur maakte het ontwerp bekend van het nieuwe jeugdhotel in de Ezelstraat, dat naar een pand aan de overkant van de straat verhuist, en zo een verdubbeling van de capaciteit tot 120 bedden krijgt.
weer oostende
Dubbel zoveel bedden in jeugdhotel De Snuffel Brugge Het Nieuwsblad.
Volgens schepen van Jeugd, Franky Demon, is dit goed nieuws voor de uitstraling van Brugge. Geen betere manier om bekendheid te verwerven bij de jeugd. Het bekende internationale jeugdhotel De Snuffel breidt zich uit. Het hotel, dat in handen is van vzw De Snuffel, gaat naar het gebouw van de voormalige superette in de Ezelstraat 42-44.
luchthaven oostende
Snuffel Hostel België Brugge Booking.com.
Het Snuffel Hostel ligt op 800 meter van de Grote Markt in Brugge en bevindt zich in een gebouw in moderne stijl met een binnentuin en een terras. Er is gratis WiFi beschikbaar. In de bar van het hostel kunt u kennismaken met verschillende soorten Belgisch bier. Het Snuffel Hostel biedt kamers en een gemeenschappelijke woonruimte.
brugge
Snuffel Backpacker Hostel Brugse Ommeland.
Over de regio. Toeristische publicaties Brugse Ommeland. Q-label Kies voor kwaliteit. Snuffel Backpacker Hostel. Bekijk alle foto's.' Aan je favorieten toevoegen. As a traveller im like a dog. I sniff around and then move on. Toerisme voor Allen. Snuffel Backpacker Hostel.
wat te doen oostende
Studeerruimte Stad Brugge.
Jeugdhostel De Snuffel opent ook in augustus en september de deuren voor de studenten. Je bent er van donderdag tot en met zondag tussen 8u en 22u welkom. Verpozen kan op het zonnige terras. Tot slot doen ook Martins Hotel Brugge en het Europacollege opnieuw mee.
artivelo
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De Snuffel in Brugge kan verhuizen naar nieuwbouw aan de overkant van de straat Nieuws KW.be.
27/09/13 om 1701: Bijgewerkt om 1701.: In de Ezelstraat in het centrum van Brugge, zal binnenkort gestart kunnen worden met de bouw van een nieuw jeugdhotel. Het gaat om een herlokalisatie van het huidige jeugdhostel De Snuffel aan de Ezelstraat 47-49.
Snuffel Backpacker Hostel fietsverhuur Bezoekers.
Tyne Cot Cemetery. Musea en attracties in de buurt van Brugge. Kinderboerderij De Zeven Torentjes. SR Olympia subtropisch zwembad. Canada-Poland War Museum. In Flanders Fields Museum. Museum Torhouts Aardewerk. Romeins Archeologisch Museum. Kasteel van Loppem. Museum van Deinze en de Leiestreek. Museum van Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen. Lamme Goedzak raderboot Damme. Kinderboerderij De Zeven Torentjes. Snuffel Backpacker Hostel fietsverhuur. Snuffel Backpacker Hostel fietsverhuur.
De Snuffel.
Snuffel Hostel Brugge, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Snuffel Hostel, Brugge. Brugge Bijzondere accommodatie. Hostels in Brugge. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters.

Contacteer ons